نوشته شده توسط : نیکا
زردی ممکن است ناشی از موارد زیر باشد:
 
1-شیر مادر – سینه مادر در چند روز اول پس از زایمان مقدار کمی آغوز ایجاد می کند. پس از مدتی با افزایش شیردهی ، احتمال ابتلا به زردی ناشی از شیر مادر وجود دارد. اینطور تصور می شود که برخی از آنزیم های موجود در شیر مادر ممکن است موجب “زردی شیر مادر” شوند. این زردی ناشی از شیر مادر است. در این شرایط ، در مورد ادامه یا توقف شیردهی ، از پزشک سوال کنید.
 
2-ناسازگاری های گروه خونی (Rhesus (Rh و ABO – هنگامی که مادر و نوزاد گروه های خونی متفاوتی دارند ، بدن مادر ممکن است آنتی بادی هایی تولید کند که می توانند در مراحل بعدی بارداری به گلبول های قرمز کودک حمله کنند. این بدان معناست که باید گلبول های قرمز آسیب دیده ی بیشتری از بدن حذف شود که به نوبه خود باعث بالا رفتن سطح بیلی روبین می شود. ممکن است کودک در مدت چند ساعت پس از تولد دچار کم خونی و زردی شدید شود.
 
3- کم خونی همولیتیک – این می تواند یک اختلال ارثی سیستم ایمنی بدن (بیماری خود ایمنی) باشد ، زمانی که سیستم ایمنی بدن گلبول های قرمز خون را از بین می برد. همچنین می تواند عارضه سایر اختلالات مانند عفونت جدی (سپسیس) باشد.
 
به ندرت ، زردی ممکن است به دلیل شرایط زیر ایجاد شود:
 
4- هپاتیت نوزادی (التهاب کبدی) – برخی از ویروس هایی که می توانند باعث هپاتیت در نوزادان شوند شامل سیتومگالوویروس ، سرخچه و هپاتیت A ، B و C هستند. ویروس دقیق ایجاد کننده ی هپاتیت نوزادان مشخص نیست. نوزادان مبتلا به هپاتیت نوزادی ممکن است در معرض عفونت ویروسی قبل از تولد ، در رحم یا در طی ماه های اول زندگی باشند.


:: بازدید از این مطلب : 152
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : نیکا
در صورت تقاضای کودک به خوردن شیر ، به شیردهی ادامه دهید. غذاهای جامد را به همراه شیر مادر یا شیرخشک یا به عنوان میان وعده میل کنید.
غذای جامد را 2 تا 3 بار در روز به فرزندتان بدهید و سعی کنید دفعات آن را تا 3 تا 5 بار در روز افزایش دهید.
با غذاهای سرشار از آهن مانند گوشت و ماهی خوب پخته شده ، تخم مرغ له شده ، توفو و غلات غنی شده با آهن شروع کنید. پس از دادن این غذاها ، مصرف سبزیجات ، میوه ، سایر غلات و حبوبات ، پنیر پرچرب و ماست را آغاز کنید.
برای شروع یک غذای جدید ، ابتدا مقدار بسیار کم مانند 1 قاشق غذاخوری (5 میلی لیتر) از غذا را به فرزندتان بدهید. اگر کودک غذای بیشتری خواست ، به دادن آن ادامه دهید.
ابتدا از غذاهای نرم پوره شده ، له شده و چرخ شده شروع کنید. بعد از 9 ماهگی ، می توانید غذاهای معمول و بافت های مختلف را امتحان کنید.
همیشه کودک را تحت نظر داشته باشید و غذاها را به قطعات کوچک تقسیم کنید تا از خفگی جلوگیری شود.
هر بار یک غذای جدید پیشنهاد دهید. اگر نگران آلرژی غذایی هستید ، روزانه یک وعده غذایی را با یک دوره دو روزه بین آن ، معرفی کنید.
مصرف غذاهایی که اغلب با آلرژی همراه هستند مانند شیر گاو ، تخم مرغ ، سویا ، بادام زمینی ، آجیل و دانه ها ، گندم ، ماهی و صدف ، قبل از 12 ماهگی توصیه نمی شود.


:: بازدید از این مطلب : 170
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : نیکا

۱-صحبت هايتان را با يك ادعاي بزرگ شروع كنيد

همه سخنراني معروف مارتين لوتركينگ به نام “رويايي دارم” را به خاطر دارند.

اما اين سخنراني با جمله من رويايي دارم شروع نمي شود. بلكه اين جمله نقط اوج سخنراني است. به جاي آن لوتركينگ صحبت هايش را با جمله زير شروع مي كند:

“خرسندم از همراهي با شما و بودن در اين جمع كه بعدها از آن در تاريخمان به عنوان بزرگترين راهپيمايي براي آزادي ياد خواهد شد.” مي بينيد؟ مارتين لوتركينگ سخنراني اش را با ادعايي مبني بر اينكه اين راهپيمايي بزرگترين تجمع و تظاهرات براي آزاديست شروع مي كند. شايد الان اين مساله عادي به نظر برسد ولي تصور كنيد كه شنيدن چنين جمله اي در آن روزها كه هيچ كس از حوادث بعد از آن خبر نداشت تا چه اندازه غافلگير كننده بود.

شما هم با جملات اغراق آميز و غافلگير كننده شروع كنيد. اعتماد بنفس داشته باشيد. اگر مي دانيد گفتن يك ادعاي غافلگير كننده مي تواند توجه مخاطبتان را به شما جلب كند اين كار را در همان شروع سخنراني انجام بدهيد و آن را براي آخر حرف هايتان نگه نداريد. با اعتماد بنفس و مطمئن شروع كنيد. وقتي مخاطب جذب شما شود ديگر نمي تواند حتي از يك كلمه از صحبت هايتان بگذرد و همه را به دقت گوش خواهد داد.

ادامه مطلب....



:: بازدید از این مطلب : 203
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 26 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : نیکا

۱- پيشاپيش فكر كنيدبهترين نقطه شروع اين است كه ۱۰ دقيقه وقت خود را صرف برنامه‌ريزي براي روز بعد كنيد. مي‌توانيد از ابزاري مانند تقويم جهت برنامه‌ريزي براي ورزش و فعاليت‌هاي ديگر استفاده كنيد تا مطمئن شويد كه هيچ چيز مهم را ناديده نگرفته ايد.
بايد بدانيد چقدر زمان در يك روز مشخص، داريد و چقدر از آن نياز داريد كه هر فعاليت را تكميل كنيد. زماني كه آنچه مي خواهيد انجام دهيد را درك كرديد، مي توانيد بر آمادگي خود تمركز كنيد. گاهي مي توانيد از ساعت زنگدار براي برنامه ريزي و آنچه مي خواهيد انجام دهيد، استفاده كنيد.
۲- بلافاصله بعد از بيدار شدن، خود را گرم كنيد

راه‌هاي زيادي براي بيدار شدن در صبح وجود دارد. معمولي ترين راه اين است كه نيمي از يك فنجان قهوه بنوشيد و بلافاصله بعد از آن خانه را ترك كنيد. چطور است يك گرم كردن ساده را به جاي آن امتحان كنيد.
روز خود را با انجام چند حركت پروانه، وزنه‌برداري، اسكات و چرخش دست و پا شروع كنيد. انجام اين كار براي ۱۰ تا ۱۵ دقيقه تاثير بهتري نسبت به قهوه دارد. يكي ديگر از مزاياي آن، اين است كه به بدن اجازه مي دهد تا درد و رنج را تحمل كند.
۳- صبحانه خوبي بخوريداين جايي است كه رژيم غذايي وارد بازي مي‌شود. بسته به دستورالعمل‌هايي كه دنبال مي‌كنيد، انواع زيادي از يك صبحانه خوب وجود دارد. فقط در رژيم غذايي خود تعادل را حفظ كنيد. مهم است رژيمي را انتخاب كنيد كه واقعا برايتان مفيد باشد.
يك كلمه در مورد رژيم غذايي … كلمه رژيم غذايي هميشه متمايز است. بسياري از مردم فكر مي كنند كه يك رژيم غذايي چيزي است كه وزن انسان را كم كند، در حالي كه در حقيقت مي تواند اهداف ديگري داشته باشد. به طور كلي يك رژيم غذايي فقط يك روش خوب براي خوردن چيزي است كه براي بدن مفيد است.

ادامه مطلب...



:: بازدید از این مطلب : 229
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 26 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : نیکا

راه‌هايي براي آرام شدن

  • نفس عميق بكشيد. نفس عميق بكشيد و تا مي‌توانيد هواي تازه وارد شش‌هاي خود كنيد، اينكار به آرامش شما كمك مي‌كند.
  • ورزش كنيد. پياده روي بسيار مفيد است. باعث مي‌شود ذهن شما آرام شود.
  • از احساسات خود استفاده كنيد. به يك موسيقي زيبا گوش دهيد، فيلم ببينيد و يا اينكه خود را در يك مكان زيبا تصور كنيد.
  • به آرامي از ۱ تا ۱۰ بشماريد. اينكار باعث مي‌شود تا آنچه در ذهن شما باعث ايجاد خشم شده از بين برود.

راه‌هاي بهتري براي بيان خشم خود پيدا كنيد

  • اگر احساس كرديد در شرايطي قرار داريد كه بايد واكنشي از خود نشان دهيد، تلاش كنيد راهي مسالمت‌آميزتر از عصبانيت را امتحان كنيد.
  • اگر احساس كرديد عصبانيت شما دارد از كنترل خارج مي‌شود؛ محيط را ترك كنيد و تا هنگاميكه احساس آرامش نكرده‌ايد، به محيط باز نگرديد.
  • طبيعي است كه گاهي اوقات از فردي ناراحت مي‌شويد، اما تلاش كنيد بصورت منصفانه ناراحتي خود را بروز دهيد؛ در غير اينصورت هر لحظه احتمال از بين رفتن رابطه‌تان وجود دارد.
  • روابط خود را در اولويت قرار دهيد. بجاي دعوا كردن، تلاش كنيد رابطه‌تان را حفظ كنيد. به افراد ديگر و نظراتشان احترام بگذاريد.

ادامه مطلب...



:: بازدید از این مطلب : 199
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 26 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : نیکا

۱-تماس چشمي

قبلا گفتيم كه تماس چشمي با مخاطبان بسيار مهم و موثر است. تماس چشمي به شما كمك مي كند تا با مخاطبتان ارتباط شخصي برقرار كنيد اما يادتان باشد لازم نيست در چشم هاي تك تك افراد حاضر در سالن نگاه كنيد چون اينكار هم سخت است و هم تمركزتان را به هم مي زند. به جاي اين كار بهتر است هر چند وقت يك بار به قسمت هاي مختلف محل سخنراني نگاه كنيد و با چند نفر تماس چشمي برقرار كنيد. فقط يادتان باشد از نگاه كردن هاي ممتد و طولاني خودداري كنيد چون احساس خوبي در مخاطب ايجاد نمي كند.

تماس چشمي به شما مي فهماند كه مخاطب تا چه اندازه گوشش با شماست و از شنيدن حرف هايتان لذت مي برد. اگر متوجه شديد كه بعضي ها در حال خميازه كشيدن و نگاه كردن به اطراف هستند يعني موضوع به اندازه كافي برايشان جالب نيست؛ اما برقرار كردن تماس چشمي مي تواند دوباره آنها را به شنيدن بحث علاقمند كند.

۲- حركت سر

حركات سر شما بيانگر خيلي چيزهاست؛ مثلا وقتي سرتان را پايين مي آوريد نشانه هاي خستگي را بروز مي دهيد يا به مخاطب مي فهمانيد كه منتظر رسيدن زمان مناسبي براي صحبت كردن هستيد. اگر به سقف نگاه كنيد يا به دور دست خيره شويد مخاطبتان مي فهمد كه شما خسته هستيد يا چيزي را پنهان مي كنيد چون از برقراري تماس چشمي گريزانيد. از طرف ديگر تكان دادن سر نشان مي دهد كه شما با صحبت هاي طرف مقابلتان موافقيد. در هرحال بايد يادتان باشد با استفاده هوشمندانه و درست از زبان بدن مي توانيد مخاطبتان را موافق و علاقمند به صحبت هاي خودتان كنيد.

ادامه مطلب...



:: بازدید از این مطلب : 197
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 26 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : نیکا

۱-با سخنرانی های کوتاه و مختصر شروع کنید

هیچ وقت نمی توانید بدون یاد گرفتن مقدمات یک درس یا یک رشته ورزشی در آن خبره شوید. غلبه بر ترس هم درست مثل همین قضیه است. باید با تمرینات کوچک و مختصر شروع کنید و کم کم جلو بروید. اگر صحبت کردن جلوی جمع برایتان سخت است اولین سخنرانی تان نباید طولانی باشد. به جای اینکار بهتر است یک سخنرانی کوتاه و عمومی را انتخاب کنید. برای مبتدی ها معمولا توصیه می کنیم کارشان را با ۱ تا ۳ دقیقه صحبت کردن جلوی جمع شروع کنند.

این سخنرانی کوتاه می تواند درباره هر چیزی باشد. می توانید درباره یک فیلم، یک خبر خاص و یا سخنرانی یک شخص دیگر حرف بزنید. در این مرحله اصلا از شما انتظار نمی رود که برای مدت طولانی و بی وقفه صحبت کنید.

۲-مکان آشنا و راحتی را برای صحبت کردن انتخاب کنید

اگر سخنرانی تان در مکان آشنایی باشد احساس راحتی بیشتری می کنید و ترس و اضطرابتان هم کمتر می شود. مثلا اگر قرار است به مشتری هایتان درباره محصولاتتان یا کسب و کار جدیدتان توضیحات خاصی بدهید به جای رفتن به شرکت آنها از امکانات شرکت خودتان استفاده کنید یا در محلی که به آن آشنا هستید با مشتری ها قرار ملاقات بگذارید.

ادامه مطلب...



:: بازدید از این مطلب : 231
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : نیکا

۱- تعریف و معین کردن افکار منفی افکار منفی که به ذهن شما می رسند ممکن است از این دست باشند: ” نمی توانم آن کار را انجام بدهم “،” مطمئن هستم که شکست می خورم “، ” هیچ کس نمی خواهد به حرف های من گوش بدهد “. این صداهای منفی بدبینانه و بی فایده هستند و شما را از دست یابی به اعتماد به نفس و تقویت آن باز می دارند.

۲- اهداف منفی تان را به اهداف مثبت تبدیل کنید. همزمان که به افکار منفی تان توجه می کنید؛ آنها را به اندیشه های مثبت تبدیل کنید. افکار مثبت از این دست هستند: ” انجام این کار را امتحان خواهم کرد “، ” اگر روی آن کار کنم؛ موفق خواهم شد “؛ یا ” همه به من گوش خواهند داد “. هر روز با تعداد کمی از فکرهای مثبت شروع کنید.

۳- از تمرکز بیشتر روی افکار منفی خودداری کنید. در نهایت افکار مثبت در مغز شما باید فضای بیشتری نسبت به افکار منفی تان اشغال بکند. هرچقدر بیشتر سعی کنید که با افکار منفی تان به طور مثبت برخورد بکنید؛ این روند طبیعی تر خواهد شد.

۴- حفظ یک شبکه از افراد حمایتگر مثبت. با آنهایی که افکار مثبت دارند و به شما نزدیکند؛ چه خانواده یا دوستان ارتباط داشته باشید؛ تا چشم انداز دید خود را بالا ببرید. به علاوه؛ از کسانی که باعث می شوند احساس بدی نسبت به خود داشته باشید؛ دوری نمایید.

ممکن است شخصی که شما او را به عنوان دوست خود برگزیده اید؛ در واقع باعث شود که حس بدی به خودتان داشته باشید، اگر مداوم عبارات منفی را بیان می کند یا دائماً از شما انتقاد می کند.
حتی یکی از اعضای خانواده تان نیز ممکن است با تحمیل کردن ایده های خودش به شما و تأکید روی آنچه که باید انجام بدهید؛ می تواند اعتماد به نفس شما را از بین ببرد.

ادامه مطلب...



:: بازدید از این مطلب : 192
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : نیکا
  • اعصاب! البته هم مردها و هم زن ها عصبی می شوند و این امر کاملاً طبیعی است. یک قرار ملاقات جدید، یک جلسه مهم با رئیس تان می تواند روی اعصاب تان تأثیر بگذارد و شما را هیجان زده کند؛ نکته این جاست که نباید به افکار منفی اجازه دهیم آینده این اتفاق ها را پیش بینی کنند.
  • وضعیت فرهنگی جامعه بله گاهی در جوامعی اهمیت بیشتری به مردان داده می شود و نقش زن فقط به یک خدمتکار نزول پیدا می کند. در این جوامع زن ها جایگاهی در اداره خانواده یا کشور خود ندارند و این موضوع خود بخود در همه مقیاس ها سبب کاهش اعتماد بنفس خانم ها می شود.
  • ظاهر نامطلوب زمانی که فکر می کنید ظاهرتان خوب به نظر نمی رسد، مثل وقتی که زمان کافی برای آماده شدن ندارید؛ یا پول کافی برای خرید لباس های جدید نداشته اید؛ یک جمله ی ” عزیزم؛ من اصلاً خوب به نظر نمی رسم !” به آسانی می تواند باعث بشود که حس کنید همه چیز دارد بد پیش می رود. بدانید که اگر بخواهید روی این موضوع متمرکز شوید؛ نمی توانید از بقیه ی روزتان لذت ببرید.
  • برداشت های منفی چند بار در ذهن از خودتان پرسیده اید ” منظور واقعی اش چه بود؟…” یا مثلاً گفته اید ” می دانم که ماری ما را به مهمانی دعوت کرده است اما فکر می کنم اگر مجبور نبود هرگز این کار را نمی کرد!”

ادامه مطلب...



:: بازدید از این مطلب : 173
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : نیکا

۱-با خودت خوب باش

صدای درونیتان که با شما صحبت میکند، قدرتمندتر از آن چیزی ست که فکر میکنید. تلاش کنید که با خودتان خوب و مهربان باشید و هنگامی که در زندگی لغزیدید، سعی کنید که همه ی افکار منفی را به چالش بکشید. یک قاعده ی خوب برای صحبت کردن با خود این است که طوری با خودتان صحبت کنید که با همسرتان صحبت میکنید. ممکن است در ابتدا بسیار سخت باشد اما تمرین کنید!

۲-خودتان باشید

مقایسه کردن خودتان با دیگران باعث احساس سرخوردگی در شما میشود. سعی کنید روی اهداف و دستاوردهای خودتان متمرکز شوید نه اینکه آنها را با فرد دیگری مقایسه کنید. هیچ فردی به این فشارها نیاز ندارد.

۳-حرکت کنید

ورزش کردن یک راه عالی برای افزایش انگیزه، تمرین ایجاد اهداف و افزایش اعتماد بنفس است. عرق کردن باعث ترشح اندورفین در بدن میشود که احساس خوبی در ما ایجاد میکند.

۴-هیچ انسانی کامل نیست

میشه تلاش کنید که بهترین نوع خودتان باشید، اما این را هم بپذیرید که کامل بودن یک هدف غیرواقعی است. قطعا انسان ها با شکست های فراوانی که در زندگی می خورند پخته و کامل می شوند و این قانون همیشگی دنیا بوده و هست.

ادامه مطلب...

 



:: بازدید از این مطلب : 171
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 فروردين 1399 | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد